Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Basatop starter - retardált felszívódású indító gyeptrágya

Ár:
21.990 Ft (17.315 Ft + ÁFA)

Szabályozott tápanyag-feltáródási összetett NPK-műtrágya, kiegyensúlyozott NPK-aránnyal, részben burkolt. A készítmény hatástartama normál esetben és mérsékelt éghajlaton 2-3 hónap. A tápanyag-feltáródás hőmérsékletfüggő, így a meleg (hideg) idő csökkenti (meghosszabbítja) a hatástartamot. Az aszály szintén késlelteti a tápanyag-feltáródást. Az említett körülmények a növények fejlődését is ugyanilyen módon befolyásolják, így a tápanyagellátás követi a növény igényeit. A Basatop Start kiváló ár/érték-aránnyal rendelkezik, széleskörűen felhasználható.

Kijuttatás: Az egyöntetű szemcseméretnek és az ellenálló burkolatnak köszönhetően a Basatop Sport műtrágyaszórókkal és kézzel is könnyen kijuttatható. Minden egyes műtrágyaszemcse makro- és mikroelem-tartalma azonos, ami egyenletes tápanyageloszlást szavatol. Teljes tenyészidőszakban alkalmazható. A javasolt dózisokban történő alkalmazás során száraz felületen nincs perzselésveszély. Kiszórás után, az azonnali hatás érdekében be kell öntözni a területet.

Figyelmeztetés: Átfogó kísérletek tanúsága szerint a terméknek a gyártó által javasolt módon való alkalmazása az ajánlott felhasználási területeken megfelelő. Mivel a tárolást és a felhasználást a gyártó/forgalmazó nem ellenőrzi, a hibás használatból eredő károkért azt felelősség nem terheli. A gyártó kizárólag a termék állandó minőségét garantálja. Mikroelemtartalom: 6S+0,1Fe+0,01B+0,01Zn Szemcseméret: 2,0-4,0 mm Dózis: 20-40 g/m2.

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 2.100 Ft
Menny.:db

Keresés