Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Díszkerti növények

Díszkerti növényeink között mindent megtalálsz, ami álomkerted megteremtéséhez szükséges. Büszkék vagyunk arra, hogy változatos, válogatott dísznövényeket kínálunk, amelyekkel kerted minden évszakban pompázni fog. Válogass széles kínálatunkból: cserjék, fák, évelők, sziklakerti növények, virághagymákörökzöldek, fűmagok és virágmagok. Érdliget-i kertészetünkben szakértő tanácsadással segítünk, hogy a kiválasztott kerti növény a legjobb gondoskodást kapja.

Rendezés:

Cserjék: Válogass sokszínű cserje kínálatunkból, amelyekkel stílust és struktúrát adhatsz kertjednek. Kínálunk lombhullató és örökzöld cserjéket egyaránt, többek között az olyan népszerű fajtákat, mint a hortenzia, az aranyeső, vagy az édesgyöngyvirág.

Fák: Kínálatunkban megtalálhatóak kisebb növekedésű díszfák és nagyobb árnyékot adó fák is, amelyekkel egyedi karaktert adhat kertednek. A japán juhar, a vöröslevelű platán vagy a díszcseresznye mind remek választás lehet.

Évelők: Az évelők a kert igazi hősei, hiszen minden évben újra kihajtanak. Válaszd ki kedvenceidet színes és illatos évelőink közül, mint például a levendula, az írisz vagy a napraforgó.

Sziklakerti növények: Kisebb kertekhez vagy sziklakertek kialakításához kínálunk számos alacsony növekedésű, szárazságtűrő növényt, mint például a sédumok (varjúháj) vagy a törpefenyők.

Virághagymák: A tavaszi és őszi ültetésű virághagymák, mint a tulipánok, nárciszok vagy krokuszok, az év bizonyos időszakaiban gyönyörű színfoltot adnak a kertnek.

Örökzöldek: Az örökzöldek, mint a tuja vagy a fenyő, egész évben zöldellő szépséget biztosítanak a díszkertben.

Fűmagok és virágmagok: Kínálatunkban a legjobb minőségű fűmagokat és virágmagokat is megtalálod, melyekkel édenkertet varázsolhatsz otthonodba.

Az Art&Garden Kertészeti Áruda és webshop nemcsak a legjobb minőségű termékeket kínálja, hanem szakértői tanácsokkal is szolgál minden kertészeti kérdésben. Látogass el üzletünkbe Érdliget-en, vagy böngéssz webshopunkban és találd meg álmaid kerti növényeit!