Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

 

Termék címkék:
easysmall nyomáskapcsoló

Pedrollo Easy Small 2 áramláskapcsoló

39.047 Ft (30.746 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Pedrollo EASYSMALL II 1,5 bar nyomásmérővel szerelt, egyszerűen beépíthető, hagyományos nyomáskapcsoló helyettesítésére alkalmazható 230V-os áramlás- és nyomáskapcsoló eszköz tiszta, nem agresszív és komolyabb szennyeződéstől mentes folyadékok - például kútvíz - szállítására.

Amikor a rendszerben a víz nyomása lecsökken - például azért, mert kinyitották kerti csapot - az előre beállított nyomásérték alá (ennél  készüléknél ez 1,5 bar), akkor készülék elindítja a rákötött szivattyút.
Amennyiben az átfolyó víz mennyisége 2 l/min érték alá csökken - vagy mert elzárták a csapot és nem több tovább áramlani a víz, vagy mert esetleg kifogyott a kútból a víz -, az ármláskapcsoló lekapcsolja a szivattyút.

A Pedrollo EASYSMALL készülék kifejezetten egyfázisú szivattyúk nyomásfüggő és áramlásérzékelőt vezérlésére tervezett kisvezérlő. Az eszköz egyértelműen házkörüli alkalmazásra lett tervezve, így alkalmazását is családi házak illetve hétvégi házak és telkek, nyaralók körüli alkalmazásra javasoljuk.

A Pedrollo EASYSMALL áramláskapcsolóban egy műgyantával kiöntött, emiatt nedvesség- és páraálló elektronikus panel kapott helyet. Ennek a verzión már nyomyáskijelző manométer is helyet kapott, így mostantól erről már nem szükséges külön gondoskodnia.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Névleges nyomásállóság 10 bar
Motorteljesítmény max 1,5 kW
Nyomásmérő óra igen
Tápfeszültség 230 V
Folyadék hőmérséklet max +45C
Áramerősség max 16 A
Csőcsatlakozás 1"
Indítási nyomás 1,5 bar