Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Legyen szép a balkon ősszel is

Legyen szép a balkon ősszel is Őszi dekor-ötletek balkonra, teraszra, kertbe

Bár az ősz egy nedves és hűvös időjárás érkezését is jelzi, nincs okunk arra, hogy átragadjon ránk ez a borongós, szürke időjárás. Kedvenc télálló virágainkkal vidám hangulatot teremthetünk ebben az időszakban is.

Árvácskából a nagy színválasztéknak köszönhetően igazán szép variációkat készíthetünk. Kis illetve nagyfejű virágokból is választhatunk. Kiültetve vagy balkonládában is áttelel, a hidegebb időszakban lassan fejlődik, de tavasszal új virágokkal ajándékoz meg minket.

A csarab is igen kedvelt őszi növény, levelei örökzöldek, ősztől nyíló virágai vidám színűek. Alacsony növésű elágazó hajtású cserje, melynek ágai felfelé törők. Kiültetve vagy balkonládában is hosszú életű dísze lehet az ősznek.

 

Az egyre népszerűbb díszkáposztával különleges és izgalmas kompozíciókat készíthetünk. A káposzta és így a díszkáposzta is jó fagytűrő növény, levelei különösen szép mintázatot kapnak fagyos időben.

 

A krizantém könnyen nevelhető, igen népszerű növény, mely formás bokrával és szép virágaival vonja magára a figyelmet. Virágait nyár végétől, vagy ősszel hozza, hosszantartóan virágzik.

 

Keresés